Tidskrifter:

De här tidningarna och några till finns på biblioteket och i tidskriftsrummet (stora hallen):

Caroline Seger I förra numret av Situation Stockholm finns ett reportage om en av damfotbollens frontfigurer Caroline Seger som precis flyttat från Malmö till huvudstaden. I samma nr finns också ett intressant bildreportage från Stockholms stadsbibliotek.

Varför Situation Stockholm på Nämdö bibliotek? Jo, här finns massor med recensioner av det senaste på bok-och filmfronten och mycket mer...

 Kändisbröllop 22 juli 2009 på Runmarö! 

En del nr av Situation Stockholm finns på Nämdö Bibliotek. Hemsida här!

Språk-Tidningen Ny tidskrift om de svenska språket mm. Kolla tidningens intressanta hemsida här!

 Kyrkans tidning Nyheter inom Svenska Kyrkan, debattforum och bevakning av samhällsutveckling och kultur ur ett kyrkligt perspektiv. Tidningen på nätet här!

FÖRDEVIND Sveriges Segelfartygsförenings tidning. Föreningen har också en hemsida, se här! Nr 1 2009 är det senaste numret och finns på vårt bibliotek.

National GeographicVälkänd foto-och reportagetidskrift. Nr 2 2009 innehåller bl a 2 artiklar om Darwin med anledning av årets 200-årsjubileum och tidningen finns nu på vårt bibliotek.

På Kryss Kryssarklubbens tidning 

I väntan på att Bunkvikshuset ska bli renoverat nån gång har Nilla samlat på sig en försvarlig mängd inredningstidningar som finns på Nämdö Bibliotek. Efter moget övervägande prenumererar Nilla numera på två (olika) magasin, nämligen:

RECIDENS (Alltid med Sveriges vackraste hem) Glossig och skitkul!

På landet Allt om fritidshus En jordnära tidning med praktiskt innehåll

Detta är omslaget från nr 1

Alla nr till och med juni 2009, finns på Nämdö Bibliotek